0 In Crossfit & träning/ Personligt

Lördagsträning

Hej på er!

Ni som följer mig på instagram vet ju att jag inledde min lördag på gymmet. Kl 6:40 och först där. Under timmen där så trillade det dock in en hel del andra träningsglada människor. Den här väggen möter en där man kommer till mitt gym. Sant eller hur?!

IMG_3641.JPG

Jag är tacksam över att förkylningen gett med sig för jag har verkligen haft träningsabstinens. Det var så skönt att vara igång igen. Idag körde jag bröst, axlar och triceps. Jag ska göra ett inlägg senare med mitt träningsupplägg som jag lovade för längesen men ännu inte gjort…

Efter gymmet var det hem till go-frukost som var extra god pga paketet från fitnessguru som kom igår. Mumsfilibabba! Testade deras protein med smak av strawberry white chocolate. Jösses vad god!

IMG_3635.JPG

Jag känner mig verkligen supermotiverad till träning och ren bra kost. Ni vet ibland så kommer man bara in i den där känslan och det känns som om inget kan stoppa en. Jag vet mitt mål och har hittat bra sätt att hålla mig själv fokuserad och motiveras. Förkylningen som gjorde avbrott i träningen kändes lite trist men nu är det upp på banan igen.

Hade ju ett litet break down kostmässigt runt halloween när jag åt godis. Varför!? Det där sockersuget är inte att leka med. Men är som sagt på banan igen och tänker kämpa på. Jag har valt att testa en period med lite mindre fett och mer protein. Ligger fortfarande lågt vad gäller kolhydrater men jag kommer för högt kalorimässigt med allt fett och har valt att byta ut en del mot protein som ger mindre mängd kalorier och dessutom är muskelbevarande.

Hoppas ni alla har en fortsatt härlig lördag!

Kram, Annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply