0 In Personligt

Ännu en vecka till ända

Söndag igen. Känns som igår jag skrev det men ännu en vecka har gått. Nästa söndag är det redan första advent. Har hört att tiden går fortare ju äldre man blir så jag måste åldras i en rasande fart för den här hösten har gått sjukt fort ;)

Det har varit en hyfsad träningsvecka men inte fullt lika bra som veckan dessförinnan som var perfekt. Träningsveckan avrundas med en springrunda om en liten stund. Jag är så glad att jag hittat glädjen i att springa! Löpning är verkligen en sån enkelt träningsform. Allt du behöver är egentligen ett par skor och du kan göra det var som helst. Måste passa på och tipsa om Martina Haags bok Hej heja.

Så här beskrivs boken på Bokus:

Heja, heja! är en peppande löparbok för folk som tänker att de är för gamla/tjocka/trötta/ointresserade av att börja springa. Om hur du tar dig från att orka springa i tolv minuter, till att genomföra ett marathon och vara glad hela vägen.

Jag tog mig igenom boken med ett leende på läpparna och igenkänningsfaktorn är hög, i alla fall fram tills det att hon ger sig på marathon ;)

hämta (11)

Kram, Annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply