Inlägg i samarbete med Mathem.se

Idag kommer en ny film upp på min kanal på YouTube. Du prenumererar väl? Gör det genast annars så att du inte missar filmer framöver. Dagens film presenteras i samarbete med Mathem.se som är en matbutik på nätet. Vi har handlat genom Mathem det senaste året och jag måste säga att jag älskar verkligen att få varorna direkt hem till dörren. Sparar så mycket tid och energi. De har ett brett utbud och jag har varit jättenöjd med varje leverans.

I samarbete med Mathem.se så har jag tagit fram två recept på goda och mättande mellanmål som passar både stora och små. Det ena receptet är på rawfood-bollar med smak av lakrits och choklad. Rawfood-bollar är perfekta mellanmål av det lite mumsigare slaget och ger en bra energipåfyllning. Det andra receptet är en god smoothie med pumpa som blev ett riktigt höjdar-recept!

rawfoodbollar

pumpasmoothie

Spana in min senaste film

I dagens film tipsar jag om de två mellanmålen som jag har skapat för Mathem.se. Recepten ligger på mathems hemsida tillsammans med en smidig inköpslista med allt som du behöver. Klicka på filmen här nedanför för att titta. Länkar till recepten finns både i beskrivningen till filmen men också här nedanför.

Rawfood-bollarna med lakrits och choklad är så galet goda. Jag älskar verkligen kombon choklad och lakrits. Receptet hittar du här. Smoothien tänkte jag skulle bli god men inte god. Den blev riktigt smarrig faktiskt. Jag utgick från ett recept på traditionell amerikans pumpkin pie och imiterade smakerna. Riktigt riktigt god! Receptet hittar du här

 

Jag hoppas att du gillade filmen och glöm i så fall inte att klicka tumme upp och att prenumerera. Om du testa något av recepten, lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte.

clean eating by annika