Äggbaserad mat - clean eating/ Chiapudding/ Glutenfria bröd/ Gröt-recept

5 av mina favoritrecept på frukost

Mitt råd vad gäller frukost är att fokusera på protein och fett. Allt av bra kvalitet så klart. På morgonen är vi som mest insulinkänsliga och därför är det bra att ge kroppen mat som är snällt mot blodsockret. Personligen gillar jag att fixa något med ägg till frukost. Just ägg är en bra kombo av protein och fett och kan varieras till tusen.

Just på grund av insulinkänsligheten, så om du äter något med mer kolhydrater, till exempel havregryn, är det bra om du kombinerar det med fett och/eller protein som dämpar blodsockret.

Här är 5 frukosttips från mig där fokus som ligger på protein och fett. Recepten är utan gluten, mjölk och socker som är tre viktiga bitar i en antiinflammatorisk kost.

5 av mina favoritrecept på frukost

Vad brukar du äta för frukost? Tipsa gärna om dina favoriter i kommentarerna här nedanför.

annika malm

Nyhetsbrev

Annat som kan intressera

Inga kommentarer

Lämna ett svar