Jag önskar att någon kunde komma på ett bättre namn på den här latten, för namnet gör den långt ifrån rättvisa. Det är en god och krämig varm dryck som mättar länge. Ge det en chans, trots namnet, och mixa dig en ägglatte. Jag lovar dig, det smakar inte det minsta ägg utan är en krämig och skummig latte.

Ägglatte, 1 st

Koka kaffet. Under tiden mixar du ägget med kokosolja med stavmixer, i en hög bunke. Ha sen i kaffet och mixa ihop allt snabbt. Smaka av med ev kryddning. Servera!

9 svar

  1. Hej.
    Har du någonsin gjort äggmjölk? I så fall hur förvarade du den? Kylskåp ska visst vara bra men jag gillar inte ”smörkakan” som det blir på. Ska man värma upp den flera gånger så tror jag inte att det blir bra. Vore tacksam för tips/svar.

  2. Jag har dragit mig sååå länge för att göra ägglatte för jag tyckte det lät riktigt äckligt! Men när jag väl testade blev jag glatt överraskad :-) Det är nu min nya frukostfavorit när jag vill hålla nere på kalorierna. Idag testade jag även att ha i en msk Whey80 caramel latte. Riktigt gott!! Tack för en bra och intressant blogg!

  3. Ägglatte……..det trodde jag aldrig att jag skulle pröva…..men gjorde det ändå! Mycket positivt!!! Det var ju rent av gott :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *