Bli-av-med-ditt-sötsug-på-4-veckor-rektangel-940x705

Jag får varje vecka flera mail och kommentarer från er läsare om allt möjligt på temat mat och hälsa. Det är jättekul att ha den kontakten med er! Den senaste tiden har det kommit flera frågor och funderingar kring det här med sötsug. Det fick mig att tänka att det kanske är dags för en ny omgång av min e-kurs Bli av med ditt sötsug på 4 veckor. Vad tror ni?

Upplägg för e-kursen Bli av med ditt sötsug på 4 veckor

I min online-kurs Bli av med ditt sötsug på 4 veckor så coachar jag er kursdeltagare och delar med min av mina erfarenheter, tankar och verktyg att använda för att återta kontrollen. Kursformatet bygger på jag tillsammans med er deltagare samlas i en sluten facebook grupp och arbetar tillsammans under 4 veckor. Veckan innan kursen drar igång så får varje deltagare ett förberedande mail-utskick med kursmaterial där jag bland annat berättar mer om min historia och hur jag kommit dit jag är idag, vad sötsug är, varför det uppstår och lite andra förberedelser inför uppstarten. Därefter får ni varje måndag under kursens gång ett vecko-utskick som bygger på olika teman för varje vecka.

Vecka 1: Hitta ditt utgångsläge och ta ut riktningen för vägen du vill gå

Vecka 2: Att hantera olika situationer som när du är på språng och suget slår till, i mataffären, på kalaset/middagsbjudningen och på resande fot.

Vecka 3: Upp på banan igen – hur vi hanterar snedsteg och återtar kontrollen samt hur vi kan hantera känslomässigt ätande.

Vecka 4: Gör de nya vanorna till en naturlig del av din vardag

Varje vecka så får ni även två övningar eller uppgifter av mig. En tillsammans med måndagsutskicket och den andra på torsdagen som en bra förberedelse inför helgen. Dessutom så kommer jag att dela med mig av goda recept som visar att man kan äta gott och ”unna” sig utan raffinerat socker och andra ingredienser av låg kvalitet. Recept som både är goda och som gör gott för din kropp. 

Under kursens gång så har du även möjlighet att individuellt rådfråga mig via mail en gång per vecka.

Priset för hela kursen är 599 kr vilket är mindre än 150 kr per vecka. Istället för att lägga pengarna på nån sliskig latte och muffins på stan eller den där påsen med lördagsgodis som du egentligen inte ville ha och som bara får dig att må dåligt – investera pengarna i dig själv och unna dig att må bra!

Du kan läsa mer om min relation till sött och varför jag skapade kursen här

sött utan socker

Om du skulle vara intresserad av att hänga på – lämna en kommentar till inlägget eller maila mig på annika@cleaneatingbyannika.se så ska ta fram ett eventuellt startdatum.