0 In Julkalender 2015

CEA julkalender 2015 – lucka 14

Hoppas ni hade en fin helg och att ni alla har fått er lite julstämning så att ni är redo inför sista arbetsveckan, för många av oss, innan det är dags för jul och jullov. Kul att det var så stort intresse för gårdagens tävling om boken Baka sockerfritt. Vinnaren meddelas under dagen :)

Dagens lucka innehåller förhoppningsvis en dos ny inspiration.

Lucka 14: Fem av mina absoluta favorit-bloggar

  • Evelinas ekologiska – Detta är en riktig pärla bland bloggar! Härliga Evelina delar med sig av recept och annat smått och gott för att göra vardagen och livet lite mer ekolgiskt och ”cleant”. 

  • Kristina Andersson – Det var Kristina med sin bok clean eating som fick mig att få upp ögonen för att det finns så mycket mer att tänka kring runt mat mer än kalorier och energi. Jag älskar hennes ord: ”Jaga näring, inte kalorier”.

  • Jonas Bergqvist – Den främsta inom paleo här i Sverige och personen som driver verksamheten Paleo Institute (fd mf-gruppen) i Stockholm. Det är hos dem som jag i februari nästa år kommer att börja min utbildning till kostrådgivare.

 

  • Annika Sjöö – Annika är väl om någon energiknippe personifierat? Jag älskar hennes positiva och glada personlighet som är smittsamt inspirerande. Tillsammans med Jonas så är väl ändå Annika Sveriges främsta profil inom paleo.

  • Kostdoktorn – sist men inte minst så ska så klart Andreas Eenfeldt aka Kostdoktorn ha en given plats här. Hans blogg är grymt matnyttig med massa läsvärd information och fakta hur vi alla mår absolut bäst av naturlig mat som vi är designade för.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply