Häromdagen tipsade jag ju om några av mina favorit-böcker på mat och hälsotemat som bra julklappar till dig själv eller nära och kära. Missade du det så hittar du luckan här. En av böckerna blev en tidig julklapp till mig själv – nämligen Annika Sjöös bok som släpptes precis i dagarna, Paleo 30 dagar. Idag kom den med posten och det är en riktigt härlig bok! Rekommenderar den verkligen!

Igår var jag inne en sväng på Ica maxi och spontan-unnade mig ännu en julklapp i bokform. Nämligen LCHF 2.0 av Åse Falkman Fredriksson och Anna Hallen. Även det en helt fantastisk bok som är ett steg för lchf i rätt riktning med mer fokus på individanpassad kost och näring och renhet i mat.

Jag diggar lchf starkt och tror stenhårt på att de allra flesta av oss hade mått riktigt bra av att kraftigt dra ner på vårt kolhydratsintag i form av spannmål socker osv men har lite svårt att relatera till mat dränkt i smör och att man tar bort grönsaker för att komma ytterligare lägre i kolhydrater. Nä, jag tror stenhårt med in individanpassad kost som en en individuell mix av lchf och paleo med fokus på näring och nyttigheter.

I dagens lucka har du chansen att kamma en en hård julklapp!

Lucka 19: Vinn den fantastiska boken Annikas Paleokök

Under hösten har jag deltagit i Annikas kostupplägg The Plan och hon har lärt mig jättemycket om paleo och min mage har mått mycket bättre genom att hon hjälpt mig att dra ner ganska rejält på mejerierna. Vi har mailat fram och tillbaka flera gånger under hösten ang den här tävlingen om att lotta ut en bok. Hon vågade inte riktigt lova att lotta ut ett ex av sin nya bok ifall den skulle bli försenad från tryckeriet men av sin tidigare bok, Annikas paleokök, hade hon flera ex hemma och ville jättegärna vara med och tävla ut ett ex i min tävling. Riktigt kul tycker jag och idag är det alltså dags!

Gör så här för att tävla:

1. I en kommentar till detta inlägg berätta varför just du skulle vilja få hem den här boken.

2. Följ mig på facebook (clean eating by annika), instagram (@cleaneatingbyannika) eller pinterest (cleaneatingbyann)

Tävlingen avslutas söndag 20/12-15 kl 20:00

Lycka till!

(Bild lånad från Gimmepaleo.com)