Den senaste tiden har jag funderat en del på namnet jag gav min blogg när jag drog igång den för två år sen. Clean Eating by Annika. Kändes rätt. Clean Eating för att tanken var en kost och hälsoblogg med fokus på ren och naturlig mat. Men ordet eating för ju så klart tankarna till mat. Är det en matblogg?

CEA matblogg

Vill ha in fler delar i CEA

Ja visst är det en matblogg. Men är det bara en matblogg? Hittills har det nog varit runt 90 % recept och tankar, tips med mera på just ämnet mat. Så ja, i alla fall hittills, så är det nog, eller har varit en matblogg.

Jag tycker att det är jättekul att dela recept och tips med er. Finns få saker som gör mig så glad som när ni lämnar kommentarer, gillar mina recept och delar vidare till vänner och bekanta på Facebook till exempel. Det vill jag så klart fortsätta med och hoppas att mina recept ska fortsätta att inspirera er.

Men jag har mer och mer känt den senaste tiden att jag vill att bloggen ska bli mer. Inte bara mat. Det är mycket jag skulle vilja ha in. Bloggen har liksom växt och blivit en del av mig och den jag är. Därför vill jag att bloggen ska få fler sidor och fler nyanser och bättre representera mig och min person i övrigt. Jag skulle vilja bli lite mer personlig och dela med mig av min vardag. Jag skulle vilja få in mer träning. Mer tankar och reflektioner kring livet i stort. Mer om mental träning och inställning till livet. Mer om hälsa i stort, utöver just kosten. Ja det finns många saker som jag skulle vilja få in.

Men, tänker jag, hur skulle ni läsare reagera på det? Ni är en trogen skara som stadigt växer och jag vill verkligen ge er det som ni vill och söker. Är det recept ni vill ha? Eller finns det intresse för andra saker också?

Funderingar som går runt i min skalle för tillfället. Jag vill ha in mer annat också så det kommer det att bli. Riktigt vad och hur mycket återstår att se. Håller dock tummar och tår att jag klarar av att behålla ert intresse!