0

Erbjudanden & rabatter

erbjudanden och rabatter annika malm
erbjudande rabatt

På denna sida har jag samlat alla aktuella rabatter och erbjudanden som jag har att dela med dig. Enkelt för dig att hitta.Om ett erbjudande är tidsbegränsat, så står det angivet. Står inget datum så betyder det att erbjudanden gäller tills vidare.


Bodystore – livsmedel, kosttillskott med mera

Jag har i flera års nu, samarbetat med Bodystore och där hittar du allt för en hälsosam livsstil. Livsmedel, kosttillskott, träningstillbehör med mera.

Besök gärna min egna sida hos Bodystore där jag har samlat mina absoluta favoriter.

Här hittar du veckans kampanjer hos Bodystore.

annika malm bodystore

MatSmart – minska matsvinnet & spara pengar samtidigt

Matsmart är ett företag som jag samarbetat med en längre period nu. En av anledningarna till att jag valt att samarbete med just Matsmart är att jag verkligen gillar deras tanke eller filosofi. Matsvinn är en stor miljö- och resursbov och det känns så klockrent att verkligen försöka minska på svinnet.

Klicka här för att besöka Matsmart och se vad de har inne just nu.

cashewnötter
Matsmart har ett stort utbud av ekologiska och glutenfria produkter. De har ofta inne välkända märken som Smilling, Renee Voltarie och Kung Markatta.

Erbjudanden vecka 40 – 2019

  • 20 % på ett helt köp från Bodystore med koden SEP20.
  • Som alltid, upp till 90 % hos MatSmart.
  • 20 % hos Lindex när du handlar ett par jeans eller 25 % när du handlar två par, med koden trousers25.
  • Nedsatt pris på många jackor Stadium.
  • Upp till 70 % rabatt hos KitchenTime.
tygpåsar eko jordklok

Jag samarbetar uteslutande med företag som jag känner att jag kan stå bakom till 100 % och jag väljer med omsorg bland alla samarbetsförfrågningar som jag får. Min grundetanke när jag går in i ett samarbete är att det ska vara något som jag tror ni ska uppskatta och få användning av.