Under hösten som gick så coachade jag en kille till att komma i bättre form och inte nog med att han gick ner 10 kg i vikt, han fick även mycket bättre kontroll över sin diabetes typ 2 under tiden som vi arbetade ihop kring kosten. Att få dela den resan och se hur han kämpade och fick lön för allt sitt arbete, var så jäkla kul och inspirerande! Jag hjälpte honom till att hitta fram till en bättre kosthållning och han hjälpte mig med rollen som coach. 

Under vintern så är ni flera som hört av sig till mig och frågat om och när jag kommer börja ge kostråd och coachning. Jag har hela tiden sagt att det är på g men att jag måste få igång mitt företag först. Nu är företaget igång och de tjänster inom kostrådgivning som jag har tänkt att erbjuda kan du nu se under fliken ”kostrådgivning” högst upp på sidan i den grå menyn. Kika gärna in om du är nyfiken! Där hittar du tjänsterna som jag har tänkt erbjuda inledningsvis och sen ev utveckla och omforma allteftersom jag ser var intresset ligger.

Men som sagt, ta dig gärna en kik och hör av dig till mig om du är intresserad av att ev jobba ihop framöver. Där kan du även läsa om min historia och vad som får mig att brinna för det här med att hjälpa andra till bättre hälsa:

När jag var runt 20 år så tog jag ett beslut som jag aldrig ångrat för en sekund – jag bestämde mig för att förändra mitt liv. Jag vägrade leva mitt liv ohälsosam och i en kropp som inte kändes som jag. Jag la om min kost och började träna och på ett år så gick jag ner nästan 40 kg. Det blev ett total-vändningen för mig och en sak var säker – aldrig mera ohälsosam! För första gången i mitt liv så gillade jag det jag såg i spegeln, jag kunde handla vilka kläder jag ville och min strulande mage var glad igen.

IMG_3226[1]

Att få uppleva den känslan – känslan av att vara hälsosam och trivas i sin kropp – den vill jag hjälpa fler att få uppleva. Det är min stora drivkraft bakom Clean Eating by Annika – att inspirera och peppa till hälsa och glädje.

Det finns inget som skulle göra mig gladare än att få vara en del av din resa till att få uppleva den känslan! Om du vill, så är jag din coach och din stöttande hand.