Gammalt blandat med nytt – bästa kombon! Bra beskrivning på min eftermiddag och löparrundan. Den nya kärleken var löpningen och den gamla Robyn som spelades i öronen.

Jag har verkligen fastnat för löpningen och älskar mina rundor. För varje gång orkar jag lite mer och det är så peppande att känna framstegen. Känslan i kroppen efter springningen är obetalbar! Det finns inga nätter då jag sover bättre än de dagar då jag har varit ute och sprungit. Minnena hur jag under gympan i skolan höll på att dö när vi skulle springa 1,5 km och alltid kom sist i mål långt efter alla mina klasskompisar, jämfört med nu då jag springer 5-6 km utan större svårighet – den känslan som det ger är obetalbar och jag får ett stort leende på läpparna varje gång jag tänker på det.

Robyn har alltid varit en favorit men det var ett tag sedan jag lyssnade på hennes musik nu. Igår la jag till några favoriter till min playlist och de gav enorm energi under dagens springtur. Musiken är så viktig för mig när jag springer. Rätt musik blir som en hand i ryggen som trycker mig framåt. Idag var det låtar som Call your girlfriend, hang with me och with every heartbeat som hjälpte mig framåt.

Jag har fått önskemål om att göra ett inlägg om musik som jag gillar att spring och träna till – det kommer :)

robyn-51abef89a3961(Bild lånad från radiofy.se)