0
Övrigt

Grej of the day – zoodles

Idag kom den en ny rolig sak med posten som jag köpt på Tradera. En lite manick som man kan skära grönsaker med i form av spiralen och ”spagetti”. Sök på zoodles på Tradera så hittar ni den.

Zoodles kommer från zucchini + noodles.

image19

 

Igår gjorde jag thaikyckling (recept hittar ni HÄR) och passade på att testa min nya manick och göra zoodles av en zucchini. Jag har läst att man kan koka upp dem snabbt i lite lättsaltat vatten men jag valde att äta dem naturella, som de är.

Helt klart en ny favorit här hemma!

IMG_2199[1]

 • Reply
  Zucchinibröd | Clean Eating by Annika
  13 september, 2015 at 15:01

  […] är högsäsong för denna lilla gröna goding som kan användas till så mycket. Som ni vet är zoodles (spagetti/nudlar av zucchini) en personlig favorit hos mig men den är också perfekt att ha med i […]

 • Reply
  Istället för pasta, ris och potatis | Clean Eating by Annika
  4 augusti, 2016 at 07:21

  […] du vill fixa ett pasta-substitut själv hemma i ditt kök, så är mitt tips så kallade zoodles. Grönsaks-spagetti (eller nudlar) som görs av zucchini. En enkel variant som inte kräver […]

Leave a Reply