Lördag! Men känns som söndag eftersom hela familjen var hemma igår också. Lyx med 3 dagars familjemys! Idag skiner solen här på morgonen och vi ska fixa en del ute och i trädgården här hemma. Till lunch ska ett nytt pannkaksrecept testas. Har tankar kring ett recept på mycket protein inform av äggvita och utan mjöl som jag vill ha testat. Återkommer med resultatet senare idag.

(null)

Denna lördag inleddes som vanligt med ett besök på gymmet. Från denna vecka har min pt satt ihop ett nytt träningsprogram till mig och jag har haft träningsvärk hela veckan. Bästa känslan! Då vet man att man tar ut sig ordentligt.

Idag var det dags för ben och passet bestod bl a av marklyft, knäböj, utfall och benspark i cable cross’en. Efteråt skulle jag köra trappmaskinen i 20 minuter och gå minst 60 våningar. Men hon jade utmanat mig att ta mig upp för 100 våningar. Jag brukar alltid säga att jag inte är en tävlingsmänniska men när det kommer till träning så brukar tävlingsinstinkten blossa upp. Sagt och gjort, 115 våningar på 20 min och svetten bokstavligt rann av mig.

(null)

Efter träningen så var det dags för extra god lördagsfrukosten här hemma som pimpades med lite färska jordgubbar. Älskar känslan av att sommaren snart är här!

(null)

Hoppas att ni alla får en härlig lördag och njuter av att röra på er och äta bra mat!