Vill du hänga på mig och slipa formen här i höst? På måndag drar jag igång mitt lilla komma-i-form-projekt och hade varit superkul och peppade om vi blir ett litet gäng som gör detta ihop. Jag har fått en del mail och kommentarer från några av er som är nyfikna på clean eating med tanke på att komma i form och minska i centimetrar. Så jag tänkte att nu kör vi :)

Vad är syftet då? För mig personligen så handlar det om att komma i bra form, på riktigt. Stressen i höst, i och med allt som jag har haft för mig, har gjort att byxorna inte sitter som jag vill längre (känsloätare, ja visst!) plus att jag har kvar några mamma-kilon sedan senaste graviditeten. Nu känner jag mig motiverad att dra igång och dela det här lilla projektet på bloggen. Plus att ni som då är intresserade kommer att få tips, menyer osv på clean eating för viktminskning.

Men bloggen är inte, och ska inte bli, en viktminskningsblogg så därför kommer jag bara att göra inlägg om detta på måndagar så om du känner att du inte vill läsa om viktminskning så besök bloggen på tisdag istället för måndag ;)

Jag kommer att dra igång på måndag som sagt och därefter så blir det in check-in varje måndag med resultat och matsedel/kostdagbok för veckan som gått. Jag kommer även att ge en lite uppgift inför varje vecka. Bland annat motivationstips, och andra saker att tänka på. Redan imorgon kommer jag att göra ett nytt inlägg där jag berättar lite om mina mål och hur du själv kan sätta upp en bra målsättning för dig själv.

Sugen på att hänga på? Lämna gärna en kommentar och kika in igen imorgon och på måndag för mer info. Varje vecka kommer jag att dela med mig av min matdagbok och mina resultat plus ge tips för motivation och annat smått och gott. Här kan du läsa mer om min viktresa.