0 In Gröt & over-night

Paleogröt och matlådeprepp – ny film på youtube

Nyfiken på min paleogröt (min absoluta frukostfavorit) eller hur jag tänker kring matlådor? Då ska du titta på den nya filmen som jag idag äntligen (!!) fått uppladdad på youtube. Jag säger äntligen för jag ägnade hela dagen igår plus nu på förmiddagen åt diverse tekniskt strul (finns det något som tar mer energi än teknikstrul?) då filmen inte gick att ladda upp. Men nu så, äntligen, finns filmen uppe.

Paleogröt och matlådeprepp

Den senaste tiden har det mest blivit kortare filmer med olika recepttips men i måndags fick jag lust att göra något mer blogg-aktigit. Därför bestämde jag att filma under dagen när jag ändå skulle fixa mat inför veckan. Tänkte att ni gillade ju min förra matlagsboks-film så att detta borde också vara ett ämne som gick hem. Vad tycker du? Mer såna här filmer?

Jag ska verkligen försöka filma och dela mer rörligt på min youtube och om min dator och tekniken är med mig så hoppas jag kunna göra just det. När jag ska fota för instagram och även bloggen så känner jag ofta att allt måste vara så perfekt. På youtube och när jag filmar så får det lite mer bli som det blir.

Hoppas du gillar filmen och glöm inte i så fall att prenumerera och klicka uppe upp. Det gör du genom att klicka på ”youtube” i höger nederkant på filmen. Då kommer du direkt till youtube och kan fixa din prenumeration och få ännu mer gratis recept, tips och inspiration.

Ha en fortsatt fin onsdag!

clean eating by annika

No Comments

Leave a Reply