Instagram

Följ mig gärna på instagram

Kanske representerar du ett företag och vill synas med era produkter eller tjänster i mina kanaler, eller kanske har du ett annat spännande förslag på hur vi kan arbeta tillsammans. Tveka inte att mail mig på annika@annikamalm.se eller att använda formuläret här nedanför. 

Lite längre ner kan du även läsa mer om mina kanaler, målgruppen ni når, statistik samt se exempel på tidigare samarbeten. Där ger jag även exempel på olika former av samarbeten och möjligheter.

Jag skickar gärna mitt mediakit där jag även presenterar min prislista.

Efter genomfört samarbete skickar jag alltid en sammanställning med räckvidd, engagemang, statistik samt mina tankar kring samarbetet. Jag tar även gärna emot feed back från mina samarbetspartners för att kunna föra mina samarbeten ännu bättre för alla parter inblandade.

statistik annika malm

Husk från Orkla har jag ett långt gående samarbete med som sträcker sig över hela 2018. Bloggen, instagram, youtube och nyhetsbrevet ingår. Bilen ovan är länkad till en publicering på instagram.

Pauluns Granola annika malm samarbete

I samband med Pauluns lansering av sin nya Paleo Granol, så syntes deras granolor på bloggen och instagram.

Nyttoteket annika malm samarbete

Jag har samarbetat med Nyttoteket i flera omgångar för att visa upp deras olika produkter. 

kökets favoriter grönsakssvarv annika malm

Kökets Favoriter hade jag löpande samarbete med. Deras grönsakssvarv var en storfavorit bland mina följare.

annika malm samarbete bodystore

Bodystore har jag haft ett fint samarbete med under snart 2 års tid. Jag har även en egen “butik” hos dem med mina favoritprodukter.

medvetna annika malm

Medvetna är en butik som säljer ekologiska produkter och livsmedel. Jag har sålt expert till dem och deras hemsida men även agerat expert och svarat på läsarnas frågor.