Go kväll på er!

Insåg efter middag att jag helt glömt bort att checka in hos er som jag lovat och meddela vinnaren av boken Baka sockerfritt. Kul att intresset för boken var så sort!

Men först ett tips – är ni som jag sallad-omaner? Dvs älskar att ha färska sallader till maten fulla av alla möjliga mumsiga grönsaker. Men visst är det trist när man har köpt hem den där stora påsen med färsk spenat och upptäcker efter ett par dagar att den sett sina bättre dagar och tyvärr måste åka i soporna? Köp hem en stor påse färsk grönkål nästa gång du är i affären. Håller sig fräsch länge och jag tycker att det mättar bättre än t ex spenat då den är mer knaprig och har mer tuggmotstånd.

Idag blev det för min del en snabb, enkelt och god lunch med lite kycklingrester, avokado och en sallad på bland annat grönkål och granatäpple med lite olivolja ringlat på toppen.

clean eating grönkål

Så till vinnaren av boken då. Är ni nyfikna? :)

Vinnaren är Elisabeth Andersson!

Jag hoppas att dina föräldrar, som lider av diabetes, hittar recept i boken som kan förgylla deras fikor och kalas! Maila mig din adress, mail och telefonnummer så ska jag ordna så att en bok kommer till dig (cleaneatingbyannika@gmail.com).