Inlägg i samarbete med Bodystore, innehåller köplänkar

Jag älskar utveckling som är nu inom kost och hälsa. Det kommer så många nya härliga produkter på marknaden. Ökat utbud och överlag högre kvalitet. Det märks att producenterna har förstått det här med att vi som kunder och konsumenter är medvetna och ställer krav. Härligt!

En av mina senaste favoriter är den veganska proteinbaren från Star nutrition. Som jag sagt tidigare så tycker jag att riktig mat alltid ska vara första valet, men det går inte att komma ifrån att proteinrika tillskott är smidiga att ta till ibland. Generellt sett innehåller dock proteinbar och shakes en hel del tveksamheter. (Tillsatser i sig är inte farliga, grejen är snarare att de är där istället för råvaror av högre kvalitet.) Men vegetabiliska proteintillskott håller ofta en mycket högre kvalitet. Ofta helt fria från tillsatser, sötningsmedel med mera.

Läs mer:

>> Proteintillskott för dig som äter veganskt

>> Bra källor till vegetabiliskt protein

>> 5 saker att tänka på när du väljer proteinpulver

vegan proteinbar

Vegansk proteinbar – perfekt mellanmål efter träningen

Jag har testat de nya veganska proteinbarsen från Star nutrition och gillar dem skarpt! Nils och Ebba gillar dem också. En bar innehåller runt 14 gr protein, det vill säga samma mängd som i två ägg. Om barnen tar en som mellanmål så är det alltså ingen fara att de skulle få i sig en för hög mängd protein för deras små kroppar. Eftersom barsen också innehåller 100 % bra råvaror så känns de som perfekta mellanmål också för dem.

Om du följer mig på instagram så vet du att jag har som mål att bli bättre på hopprep och att lära mig dubble unders. Därför hoppar jag 15 minuter varje dag. En vegansk proteinbar blev ett perfekt mellanmål efter gårdagens hoppande.

vegan proteinbar

Barsen finns i två smaker: double chocolate crips och chocolate oat crunch. Du hittar dem hos Bodystore och just nu får du 20 % rabatt om du köper en 12-pack av barsen.

SPANA IN VEGAN PROTEIN BAR HOS BODYSTORE >>>

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *