Go Back
+ servings
glutenfria lussekatter

Glutenfria lussekatter - mjölkfria & utan vitt socker

Skriv ut receptet
Portioner 10 st

Ingredienser

Instruktioner

  • Värm ugnen till 175 grader.
  • Smält sedan kokosoljan i en kastrull och låt svalna.
  • Knäck ägg i en bunke och vispa pösigt tillsammans med sockret (använd elvisp).
  • Tillsätt sedan mjölk och det smälta fettet.Blanda de torra ingredienserna i en bunke och vänd förstktigt ner i äggsmeten med en slickepott eller slev.
  • Låt degen vila och svälla i 5-10 min. Om degen efter 10 min är för kladdig för att forma, så ha i lite mer kokosmjöl.
  • Rulla och forma lussekatter och lägg på en plåt. Dekorera med russing och pensla med lite uppvispat ägg.
  • Grädda i ca 15-20 min tills de fått fin färg.Frys eller förvara i kyl och njut av allteftersom.