Instagram

Följ mig gärna på instagram

Annika Malm

Hej!

Det är jag som är Annika. Jag är en matglad kostrådgivare, mamma till Nils och Ebba och en genuin latmask som blivit crossfit-frälst och som nu drömmer om att en dag kunna stå på händer.

Genom min hemsida och blogg, samt mina tjänster och kurser, hjälper jag dig som är intresserad av antiinflammatorisk kost genom att ge dig all kunskap du behöver, enkla handgripliga tips och massvis med härliga recpet.

Mitt mål ät att hjälpa dig att må bättre än vad du någonsin vågats hoppas på. Gå från stressad och orkeslös till att må bra inifrån och ut med en glöd som skiner igenom och som inte går att ta miste på.

Livet är nu. Missa det inte. Njut av det.

Om Annika

Annika är lärare och kostrådgivare som hjälper kvinnor att hitta en sund balans till hälsa och mat, så att de kan leva och njuta av livet nu och inte när de gått ner x kg eller kommer i jeansen som de innan de fick barn.

Efter 10 år som lärare insåg hon att hon var på helt fel plats och inte gjorde det hon var ämnad för att göra. Hon ville inte längre trycka undan sitt stora intresse – att leva hälsosamt – som väcktes i henne när hon flera år tidigare själv gjorde en stor hälsoresa och formade en helt ny livsstil och, som hon själv beskriver det, vann hela livet.

Annika lämnade in sin avskedsansökan och lämnade läraryrket bakom sig, för att istället äntligen skapa ett liv där hon kunde nå ut till kvinnor och hjälpa dem att ta tillbaka kontrollen och glädjen i sina liv. Precis som hon själv en gång gjorde.

Hon är nu utbildad kost- och näringsrådgivare och coachar kvinnor som känner sig redo att skapa sin hälsosamma  livsstil med utgångspunkt i antiinflammatorisk kost. 

Annika har byggt upp sitt personliga varumärke AnnikaMalm.se och följs dagligen av 10 000-tals kvinnor runt om i Sverige. Hon har också medverkat i flera stora tidningar som Amelia och ToppHälsa samt medverkat i Sveriges Radio P1.

Annika bor med man och två barn i Stenungsund, 5 mil norr om Göteborg.