0 In Annika i media

Såg du mig i Expressen?

Ja, såg du mig igår? När jag i en artikel i Expressen gav mina tips för att ta kontrollen över det där envetna sötsuget. Om inte så hittar du bilder här nedanför och tror att artikeln ska vara hyffsat läsbar. Som alltid ville jag vara tydlig med att det här med sötsug är en fullt naturlig instinkt och det är inte vi som är ”viljesvaga” eller ”karaktärslösa” som det ibland låter. Det är helt enkelt en naturlig överlevnadsinstinkt och  problemet ligger snarare i vårt samhälle och det oändliga utbudet av alla konstgjorda sötsaker.

clean eating by annika tidning i expressen

clean eating by annika tidning i expressen

clean eating by annika tidning i expressen

clean eating by annika tidning i expressen

clean eating by annika tidning i expressen

Ville att artikeln skulle bli riktiga råd som faktiskt fungerar och inte ännu en lista med quick-fix tips. Känner mig väldigt nöjd med artikeln och känner att mitt budskap gick bra. Eller vad tycker du?

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply