0 In Personligt

1års-dagen

Hej på er!

Hoppas er fredag och inledning på helgen har varit bra! Solskenet är ju helt underbart! Jag tycker att det känns som om man äntligen börjar vakna till liv ut vinterdvalan. Det känns som om solen och en boost av d-vitamin har hjälp mig upp ur blogg-torkan också. De senaste veckorna har jag haft n o l l inspiration till att skriva inlägg men det känns som om det börjar vända.

Idag fyller Lillasyster här hemma 1 år. Hur fort gick inte det året?!? Vi inledde morgonen som sig bör med sång och paket. Stackaren såg ut som ett frågetecken och undrade nog vad sjutton vi höll på med :) Förmiddagen spenderade vi på öppna förskolan med lek, rytmik och fika. Pappa H kom hem lite tidigare från jobbet och på eftermiddagen provsmakade vi tårtan som vi ska ha på kalaset imorgon. När jag gjorde bottnarna till de andra så gjorde jag en liten mini-botten och den mumsade vi alltså på idag.

Tårtbotten är gjord på ägg, kokosmjölk, kokosmjöl och kokossocker. Mellan hade jag vaniljsås/kräm och mosade jordgubbar. Ovan på hade jag grädde och jordgubbar. Recept kommer imorgon! Den var riktigt god!! Så klart blev det nya familje-favoriten dadelbollar också.

(null)

Jag som trodde att min förkylning var över – tji fick jag! Efter springrundan i onsdags så vaknade jag morgonen efter med halsont från h e l l och en stor klump i halsen. Suck!

Vad har ni planerat för helgen? Imorgon ska vi ha kalas här hemma för Lillasyster och det är även min födelsedag. Efter kalaset blir det till att packa för på söndag drar vi upp till Sälenfjällen och Stöten. Det ska bli riktigt kul men jag kan inte hjälpa att det känns fel att åka från värmen och solen upp till långkalsoner och vantar. Men hoppas på soliga dagar där uppe också!

Uppdaterar imorgon med recept på tårtan!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply