0 In Personligt

Keso-frutti med färska jordgubbar

Idag har jag varit iväg och plockat jordgubbar. Färska jordgubbar är verkligen sommar för mig och jag brukar åka iväg till självplock varje sommar och fylla på frysen. Idag har jag ätit alldeles för många och hoppas att magen min inte blir alldeles för sur på mig. Jordgubbar må vara helt fantastiskt goda men är ju ganska starka för magen. Så njut med måtta, som med allt här i livet ;)

IMG_1601[1]

 

Så klart ville sonen här hemma ha jordgubbar till kvällsmat och med tanke på hans tjat om att köpa risi frutti (som jag vägrar köpa hem) varje gång vi är i affären så tänkte jag slå två flugor i en smäll. Jordgubbar och ett bättre alternativ till risi frutti. Jag vispade grädde (laktosfri för den har lite sötare smak) löst och blandade med lite keso. Varade med jordgubbar i ett glas. Viola! Överlycklig son och nöjd mamma som hoppas slippa allt tjat om risi frutti framöver i utbyte mot den nyttigare O C H godare varianten ;)

IMG_1598[1]

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply