0 In Personligt

Samarbete med CEA

Vill du och ditt företag synas på CEA? Jag samarbetar gärna med företag som delar mina värderingar och som jag tror kan intressera mina läsare. Jag skapar recept, fotograferar samt skriver redaktionellt material/advertorials.

CEA bygger på följande värderingar och ledord:

  • Ät bra, må bra – fokus på rena råvaror och gärna ekologiskt
  • Naturlig mat som vi är evolutionärt designade för att äta
  • Nyttig mat är både gott och enkelt
  • Hållbarhet och eko

CEAs läsare

Jag genomförde tidigare i år en omfattande läsarundersökning där jag bad mina läsare att besvara ett antal frågor. Det gav mig mycket användbart information om mina följare. Läsarundersökningen visade bland annat:

  • 90 % är kvinnor och 10 % är män
  • Majoriteten av dem besöker bloggen dagligen
  • Majoriteten av läsarna är kvinnor i åldrarna 25-60 år
  • Drygt 60 % har högskoleutbildning
  • Ungefär hälften av dem har barn som fortfarande bor hemma
  • De prioriterar att ge sig själva och sin familj, produkter som håller hög kvalitet och väljer gärna eko

Statistik

CEA växer stadigt i alla kanaler och därför har jag valt att inte skriva ut någon statistik här. Siffrorna blir snart inaktuella och i behov av uppdatering. Vid förfrågan däremot så ger jag gärna den statistik som är aktuell just då. CEA har följande sociala kanaler:

Tidigare samarbeten

Exempel på tidigare samarbeten som jag gjort ser du nedan (klicka på länkarna för att komma till inläggen):

Add Ice-cream
Grön gåva
Paulúns
Nextory
VitaminManager

Jag är medlem i Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för bloggare och online influencers. Alla samarbeten märks ut enligt riktlinjerna i svensk marknadsföringslag.

Bilder & recept

Alla bilder och recept är tagna och skapade av mig, om inget annat anges. Om du är intresserad av att använda några av mina bilder och/eller recept, så kontakta gärna mig så diskuterar vi vidare. Nedanför ser du exempel på bilder tagna av mig. Bilder får inte kopieras och delas utan min tillåtelse.

Kontakt

Om du är intresserad av att komma i kontakt med mig så når du mig enkelt via mail på annika@cleaneatingbyannika.se.
Instagram: @cleaneatingbyannika
Facebook: facebook.com/cleaneatingbyannika
Bloglovin: cleaneatingbyannika
Pinterest: cleaneatingbyan

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply