2 In Personligt

Delta i min läsarundersökning och ta chansen att vinna kostrådgivning

 

lasarundersokning2016

Ni läsare är oerhört värdefulla för mig. Det är tack vare er som jag har bloggat sedan januari 2015. Jag vet att några av er har följt mig länge och många av er är ganska nya. Tack för att ni besöker CEA! Idag skulle jag vilja be er alla att hjälpa mig genom att delta i min läsarundersökning. Jag bloggar och skriver för er skulle och därför vill jag veta varför ni läser och vad ni vill läsa om. Om jag vet mer om er och vad ni vill se på bloggen så kan jag förhoppningsvis göra bloggen ännu bättre och mer intressant för er.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL UNDERSÖKNINGEN 

Undersökningen är anonym men om du vill ta chansen att vinna kostrådgivning så behöver jag din mail-adress (anges i så fall i undersökningen).  Genom att delta har du möjlighet att vinna kostrådgivning i form av två mail med mig. Du ställer alla dina frågor och funderingar och jag som kostrådgivare ger dig mina svar inom 2 arbetsdagar (värde 500 kr). Vinnaren utses nästa fredag, dvs 16 september kl 20 på kvällen.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Therese
  10 september, 2016 at 23:09

  Hade fyllt inädtan hela enkäten, kom till motivering varför jag vill vinna kostrådgivning. Men eftersom jag endast använder mig av mobil kom jag åt knappen på att skicka innan jag var klar med min motivering och fullt i min e-post.

  Oavsett kul tävling och Grattis till kommande vinnaren!

  • Reply
   admin
   11 september, 2016 at 13:25

   Om du skriver här så kan jag räkna med dig ändå ???

  Leave a Reply