3 In Personligt

Du har väl anmält dig till mitt nyhetsbrev?

I början på mars så skickar mitt första nyhetsbrev ut. Du har väl inte missat anmäla dig? I mina nyhetsbrev så kommer jag att dela med mig av guldkorn (gamla som nya) från bloggen, helt nytt material och olika erbjudanden och tips. Detta vill du så klart inte missa ;)

tulpaner

En månad försenat pga diverse saker som kånglat men nu är det i alla fall på g. Ni är många som har mailat till mig eller lämnat kommentarer här på bloggen om att ni vill ha mitt nyhetsbrev och det är nu jag kommer vara lite så där jobbig… Men skulle ni allihop som är intresserade av att ta emot mitt nyhetsbrev i mailen lämna er e-mail i rutan längst ner här på bloggen? Då samlas alla på ett och samma ställe och jag riskerar inte att missa något. Tack snälla ni!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Christel
  20 februari, 2017 at 20:05

  Hej
  Vill gärna ha ditt nyhetsbrev på mailen Tack ?

 • Reply
  Mia Morelius
  20 juni, 2017 at 06:27

  Önskar nyhetsbrev på min mail.
  Tack?

  • Reply
   admin
   20 juni, 2017 at 08:45

   Kul och tack! Jag lägger till dig :)

  Leave a Reply