0 In Julkalender 2016/ Personligt

CEA julkalender 2016 – lucka 10

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Alla klappar klara? Inte? Kanske är du som jag – lovar mig själv att nästa år ska jag inte vara ute i sista minuten men så hamnar jag där ändå. De senaste åren har jag faktiskt börjat köpa allt mer online och det har gjort det mycket smidigare. Skönt att inte behöva trängas och köa i affärer. Idag tänkte jag tipsa om fina julklappar hos Cervera och ge er en rabattkod som ger dig 20 % rabatt på dina julklappar. 

marmor-cervera-2-940x627

Jag gjorde en beställning hos Cervera tidigare i år och måste säga att det verkligen funkade supersmidigt. Det gick snabbt och efter ett par dagar kunde jag hämta ut mitt paket i närmsta butik. Bland annat köpte jag det fantastiska värmeljuset på bilden ovanför – Victorian Marble Silver Rain. Det luktar gudomligt!! Ljuset finns i flera olika varianter och jag personligen skulle bli jätteglad för att få ett sånt i julklapp. Du hittar alla ljusen HÄR.

Jag vet att det är många familjer som kör julklappsspel i olika former istället för att köpa julklappar till varandra som vuxna. I min familj gör vi likadant och jag tycker verkligen att det är superkul och så skönt att komma bort ifrån köphysterin. Presenter som köps ”bara för att” och som sen hamnar i nåt skåp känns så onödigt. I vår familj köper vi alla två presenter för runt 100 kr. Här nedanför ser du 6 julklappar under 100 kr som är perfekta för julklappsspelet som du alla hittar hos Cervera

cervera-julklappar

Klicka på namnen nedanför för att komma direkt till Cervera och klicka hem dina julklappar.

  1. Grymt snyggt kaffemått i koppar
  2. Termos-mugg
  3. Ljuslykta i koppar
  4. Klassiskt änglaspel
  5. Köttbulletång
  6. Yoghurt-kopp

Med koden club320 får du även 20 % rabatt på produkter till ordniariepris när du köper minst 3 produkter. Klicka dig in till Cervera direkt för att utnyttja rabatten och klicka hem julklappar utan trängsel och kö. Perfekt, eller hur? 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply