0 In Personligt

Ladda de positiva batterierna

Jag är fast övertygad om att det är vi själva dom helt och fullt styr vårt öde. Det är så lätt (och skönt) att skylla på olika omständigheter då livet inte riktigt blir som vi vill. Vilken del av livet det än må gälla.

Jag har varit och är fortfarande en expert på att tycka synd om sig själv. Det är så enkelt och bekvämt att skylla på någon eller något annan än sig själv.

Om du frågar min man så säger han garanterat att jag, rent mentalt och sett till inställning, är en helt annan person idag än när vi träffades för 9 år sedan. Jag har lätt att trilla dit men är mycket mer medveten om det idag än vad jag var då.

Att bli en person som ser positivt på saker och vänder jobbiga saker till något bra, är inget som kommer automatiskt. Man måste göra medvetna val och vara medveten om dialogen man har till sig själv.

Just nu mår jag sååå oförskämt bra! Det är rätt tid för året för mig (förbjud gärna höst och vinter om ni frågar mig), jag har en helt underbar och perfekt liten familj, jag har vänner som verkligen bryr sig och jag är i balans med mig själv. Det sista har jag min coach Millep till stor del att tacka för. Hon peppar och utmanar mig och har gett mig (efter bara 4-5 veckor) en sund och balanserad syn på kost och träning.

Jag njuter extra och suger åt mig av allt positivt och laddar batterierna inför dagar då det inte kommer lika lätt.

Det finns alltid positiva saker i våra liv. Även om allt känns tungt och grått så finns det små ljusstrålar. Fokusera på dom! Släpp in ljuset och värmen och träng undan det mörka.

(null)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply