2 In Personligt

Snö och shopping

God morgon!

Hoppas att ni alla har haft fin juldagar och njutit av familj, vänner och god mat! Det är ju intensitet som varje jul och lika god som skinkan är på kvällen den 23e, lika trött är man på julmaten idag.

IMG_3954.JPG

Idag vaknade vi upp till snö här på västkusten. Jag är glad för barnen skull men själv tycker jag att snö kan kvitta om det inte är vitt på själva julen. Kallt och ruggigt. Nä, nu längtar jag till våren. Igår bestämde jag och mamma att vi ska ta en weekend i London i vår. Ska bli riktigt kul! Jag var mycket i London/England förr och för ca 10 år sedan flög jag dit mer eller mindre varje månad. Dels pluggade jag på universitetet där och dels hade jag en pojkvän där på den tiden.

IMG_3968.JPG

Idag står shopping på planeringen. Barnen ska få umgås med farmor och jag och pappsen får lite egen tid på stan. Jag minns inte sist jag var inne i centrala Göteborg och gick runt i affärer så det ska bli riktigt kul.

Jag är så nöjd med julen! Så här års brukar jag vanligtvis ha jeans som stramar och magont pga all mat som man ”unnat” sig. I år avstod jag från socker och mjöl och vilken skillnad det gör! Även om jag ätit mer än vad jag kanske borde och en del mörk choklad jag slunkit ner så känner jag att kroppen är nöjd. Frukosten idag blev dessutom en proteinrik omelette så att jag står nig länge i shoppingträngseln

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  tessfriis
  27 december, 2014 at 12:05

  God fortsättning till dig också! Skön könsla för dig, braaaa jobbat!!!
  Jag har ätit ganska liberalt men undvikit allt gluten. Magen mår sådär men börjar bli ordning iaf! Tillbaks på banan igen med 16:8, glutenfritt, lchf och sockerfritt. Skönt!

  • Reply
   malmannika
   27 december, 2014 at 18:38

   Tack detsamma! Jul är helt fantastiskt men vardagen som kommer efteråt känns också ganska fantastisk ;) nu går vi mot ljusare och varmare tider och allt blir bara lättare. Kram

  Leave a Reply