0 In Personligt

Missa inte nästa nummer av mitt Nyhetsbrev

På söndag är det dags för höstens tredje Nyhetsbrev från mig. Ett fullspäckat mail är på väg till er som prenumererar och landar i era inboxar på söndag. Denna gång delar jag med mig av:

  • Goda recept på soppor
  • Rabattkod till hela utbudet hos Veggie Peggy
  • Mitt svar på läsarfråga
  • Del 3 i min serie i näringslära och denna gång ligger fokus på protein
  • Rabattkod hos FlowCup
  • Följ med mig bakom kulisserna
  • Rabatt till nästa omgång av CLEAN28

Pumpsoppa

Missa inte nästa nummer av mitt Nyhetsbrev

Det vill du väl ändå inte missa? Mina brev är helt gratis och kommer ut varannan söndag. Du kan när som helst avsluta din prenumeration om du inte längre känner att det är din grej. Om du inte redan prenumererar så klicka på knappen här nedanför för att snabbt och enkelt signa upp dig på direkten.

PRENUMERERA PÅ MITT NYHETSBREV >>>

 

Tusen tack till alla er som prenumererar!

Vill du se äldre Nyhetsbrev?

Kanske vill du se tidigare brev för att få en uppfattning om vad de innehåller. Eller kanske vill du läsa de två första delarna, om fett och kolhydrater, i min serie i näringslära? Här nedanför hittar du länkar som tar dig till de två senaste veckobreven som jag skickat iväg i höst.

 

Ha nu en fortsatt fin fredag så hörs vi mer under helgen!

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply