0 In Personligt

Vart tog december vägen?

Imorgon är det redan dan före dopparedan. Seriöst, vart tog december vägen?! Jag känner mig inte alls i synk och har gjort en lång lista med allt som ska fixas imorgon. Köttbullar ska stekas, knäckebröd bakas, klappar slås in, badrum städas, barn badas, ja listan är lååång. Tänk att det blir så här varje jul för mig. Spelar ingen roll hur väl jag planerar så har jag alltid tidsnöd den 23e ;)

Men december har verkligen gått sjukt fort i år och samtidigt som jag är lite stressad för att få till den där fina julstämningen för barnen så ser jag själv nästan mer fram emot det som kommer efter julen. Det nya året, 2015. Jag har en sån bra känsla för nästa år. Det kommer bli ett så spännande år!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig efter kvällens träning och sen är det hopp i säng för att orka upp i tid imorgon och rulla köttbullar.

Hörs imorgon!

keep-calm-and-think-positive-42

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply