2 In Personligt

Happy Monday!

Äntligen måndag! Tänk på att man inte får roligare än man gör sig ;) Här på västkusten hade vi en helt fantastisk dag igår med snö och strålade sol. Det var helt underbart att känna solens värme! Det laddade mig med positiva tankar om att vi går trots allt mot regn och sommar. Jag håller de känslorna i minnet idag när sol och snö är utbytt mot regn och sol.

images (12)

Mannen har varit i Hemsedal sedan i torsdags men kom hem igår. Det är en skön känsla att ha hela familjen samlad igen. Han jobbar hemifrån idag dessutom så det är skönt att inte vara helt själv med barnen (ja visst han jobbar men kan ju rycka in 5 minuter när det krisar…). Alla ensamstående föräldrar borde ha guldmedalj för gudarna ska veta att det tar på krafterna att vara själv med barnen så i flera dagar.

Jag kom på mig själv igår med att jag trillat i fällan igen med att vara alltför fanatisk med kolhydrater. Det gick upp för mig när jag insåg att en kopp svart kaffe innehåller 1 gr kolhydrater och började tänka i banor att nog dra ner på kopparna. Jag kan nog må gott av att minska på kaffet men inte pga kolisarna. Om ni minns så skrev jag för några veckor sedan att jag vill tagga ner lite och inte vara så fanatisk. Så dags att påminna mig om att lugna mig lite. Därför blev det en frukost med lite mer kolisar i idag än de vanliga äggfrukostarna – yoghurt med mandel och linfrö. Mumsigt!

IMG_4287[1]

Idag händer inte mycket annars. Jag ska iväg och storhandla sen och ska bli skönt att ha kyl och skafferi påfyllda igen. Jag hittade massa nya recept igår som jag är sugen på att testa. Jag googlade paleo och hittade en guldgruva med recept! Paleo aka stenålderskost är ju gluten, socker och mejerifri kost. Delar så klart med mig här om jag hittar några nya favorit-recept!

Jag ändrade lite på bloggens utseende igen igår. Jag kände mig aldrig nöjd med den förra varianten. Lite småpill kvar men gillar denna variant mycket bättre än förra. Vad tycker ni?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Therese
  26 januari, 2015 at 11:57

  Denna varianten är kanon! Blev mycket lättare att läsa i mobilen! :)

  • Reply
   admin
   26 januari, 2015 at 11:58

   Det tänkte jag inte ens på! Toppen ju

  Leave a Reply