Som jag skrev i ett inlägg igår så känns det som om jag hittade en guldgruva när jag googlade på paleo-recept. Jag hittade mängder av nya recept som jag vill prova. Bananplättar har jag tänkt länge att jag vill testa men har inte fått tummen ur. Förrän igår. Det var superenkelt och gud så gott! Storebror åt 3 portioner till lunch (och han är vanligtvis väldigt liten i maten) och Lillasyster åt ett par i bitar till mellanmål. Enligt Storebror så var det det godaste han någonsin hade ätit ;) en ny favorit här hemma alltså. Jag serverade med vispad grädde och värma hallon.

Bananplättar, 20-25 plättar

Mixa ägg, bananer och bakpulver. Blanda ner husk och låt stå i några minuter. Stek plättar. Sim sala bim! Klart att servera!

Näringsvärde per plätt: 30 kcal, Protein: 1,3 gr, Kolhydrater: 2,5 gr, Fett: 1,9 gr

IMG_4298[2]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *