Igår kväll var jag iväg till gymmet och körde bröst, axlar och biceps. Det blev ett sjukt härligt pass! Som jag har sagt innan så kör jag superset och jag får verkligen upp pulsen och flåset. Känns nästan lite konstigt att man kan få upp flåset så utan att egentligen röra sig ur fläcken ;)

Superset är när jag till exempel, som igår, körde bröstpress så mellan varje sätt när det var dags att vila bröstmuskeln så körde jag axlar istället för att vara sitta still och vila. Jag varande alltså en bröstövning med en axelövning så när bröstet fick vila så körde jag axlar och tvärtom.

Jag var fokuserad igår och visste precis vilka övningar jag skulle köra. Tankarna var där och svävade inte iväg på annat håll. Jag pressade mig att ta i det där lilla extra och jag kände mig verkligen helt slut i armarna. Mot slutet skulle jag köra tricepspress med stånd i cable crossen och fick ställa mig på tå när jag skulle ha dit stången för jag orkade inte lyfta armarna högre ;) underbar känsla!

Armarna känns fortfarande tunga här nu på morgonen och jag har en härlig träningsvärk på g! Jag hoppas att regnet ger med sig under dagen så att jag får hyffsat väder när det är dags att springa ikväll.

Vilken är er favorit-träning? 

IMG_4329[1]