Igår arbetade jag hemma hela dagen och satt fast framför datorn med jobb. Men på lunchen var jag bara tvungen att ta mig ut! Solen sken. Himlen var blå och fåglarna kvittrade. Åh vad jag vill ha vår! När jag kom in igen så slängde jag ihop en enkel och riktigt riktigt god lunch som blev pricken över i’t på min fredagslunch. En salladswrap med fräscha friska smaker som gjorde ögonblicket där och då helt perfekt. Denna wrap tycker jag verkligen att du ska testa för det var så himla god och den tog bara 10 min att slänga ihop. Jättegott, enkelt och nyttigt. Perfekt eller hur?

Salladswrap med tonfisk, avokado, ägg och keso, 1 port

Hacka ägget i mindre bitar. Gröp ut avokadon och skär i lagom stora bitar. Lägg ägg, avokado, keso, tonfisk i en bunke. Blanda och smaka av med örterna, citron, salt och peppar. Om du vill så ha i lite olivolja för att göra det lite extra gott. Lägg upp i salladsblad och servera. 

Inte alla ingredienser hemma?

Har du inte allt hemma? Ta då det du har. Det är inte så kinkigt. Tonfisk, ägg och avokado är grunden. Har du inte keso så ta lite majonäs eller olja för att få det lite saftigare. Har du inte dill och gräslök? Kanske har du något örtsalt eller annan krydda du kan ta istället? Du måste inte äta röran med salladwraps. Röran är så klart lika god precis som den är. Lägg i en fin skål, ät med sked och njut av bra mat för kroppen. 

Denna snabba lunch är perfekt nu på helgen så att du får tid över till annat. Ha en fortsatt fin helg!

/Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *