2 In Menyer & inköpslistor

Veckomeny nr 3 – tema middagar

God morgon!

Äntligen måndag och du har en helt ny vecka framför dig att fylla precis som du vill! Vad är dina mål för veckan och vad vill du få ut? Glöm inte bort dig själv i vardagsstressen och unna dig att må ditt bästa. För att underlätta lite för dig så kommer här denna veckas meny som denna gång består av 5 goda middagar. Denna veckas tema är middagar och alla recept passar utmärkt i en lågkolhydratkost. 

Jag har förstått att några av er inte får mailen på fredagar med menyn i förväg trots att ni har anmält er till min mail-lista. Jag har under helgen försökt att ta reda vad det kan vara som ställer till det. Mot slutet av inlägget ger jag tips på vad du kan testa för att se om det hjälper så att du får mailen.

Tidigare menyer och för dig som vill ha mer

Detta är som sagt den tredje menyn och jag hoppas att du ska gilla den och att den underlättar din vecka. Mitt syfte med menyerna är att inspirera dig till att laga nyttig mat och att visa att nyttig mat är både enkelt och gott. Här nedanför hittar du länkar till tidigare menyer.

Veckomeny nr 1 – tema middagar lchf

Veckomeny nr 2 – tema frukost clean eating/liberal lchf

Veckomeny för viktminskning nr 1

Veckomeny för viktminskning nr 2

Som du kanske vet så kan du anmäla dig till min mail-lista och på så sätt få menyn med recept redan på fredag innan helgen. Det vill säga före alla andra här på CEA och i god tid för att handla hem du behöver inför veckan. Du får även en inköpslista som ger dig en smidig översikt över vad du behöver ha hemma och eventuellt handla hem för att laga recepten. Det är så klart helt gratis och du får bara mail från min, det vill säga ingen reklam eller spam från andra. Om du inte redan anmält dig till mail-listan så gör du det enkelt genom att klicka på den grå knappen här nedanför. 

Anmäl dig nu

Veckomeny nr 3 – tema middagar lchf/lågkolhydrat/glutenfritt

Här nedanför hittar du recept på 5 goda middagar som du gärna får testa under veckan som kommer. Laga allihop eller välj ut någon/några som du blir nyfiken på. Många recept är fria från mjölk och det finns även ett par vegetariska recept. Det som alla recept har gemensamt är att de är helt glutenfria och passar utmärkt in i en lchf-livsstil. Och så klart, som alltid, nyttiga, enkla och framför allt goda!

Du kommer till recepten genom att klicka på dem (länkar).

Dag 1: Asiatisk fisksoppa – lchf, paleo, glutenfri, mejerifri

Dag 2: Grönsaksplättar med zucchini och morot, serveras med en bit grillad kyckling – liberal lchf, paleo, glutenfri, mejerifri, vegetarisk om du väljer en kall sås istället för kyckling. Äter du strikt lchf så kan du byta ut moroten mot mer zucchini.

Dag 3: Sesampanerad torsk med broccolimos och bacon – lchf, paleo, glutenfri, mejerifri

Dag 4: Wrap med avokado och spenat – lchf, paleo, glutenfri, mejerifri, vegetarisk

Dag 5: Hamburgare med cole slaw – lchf, glutenfri

Jag hoppas att du gillar recepten! Om du hittar någon ny favorit så lämna gärna en kommentar här på CEA. Det är så kul att höra vad ni gillar och jag tar gärna emot tips och förslag. Jag önskar dig en fin vecka!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Veckomeny nr 4 – tema middagar |
  30 januari, 2017 at 14:09

  […] Veckomeny nr 3 – tema middagar […]

 • Reply
  Veckomeny nr 5 – tema middag |
  6 februari, 2017 at 09:00

  […] Veckomeny nr 3 – tema middag […]

 • Leave a Reply