0 In Personligt

Härliga torsdag

God morgon!

Vissa dagar är det bara något speciellt med. Idag är en sån dag. Jag kan inte riktigt säga vad det är utan det är bara den där känslan.

Jag har haft några dagar så jag haft  lite ”glaset är halv-tomt”-tänk och känt mig allmänt negativ utan egentlig anledning. Men så igår vände det. Jag kände mig full av energi och avslutade dagen med en grym springrunda där orken liksom aldrig tog slut. Sov gott hela natten och var pigg när klockan ringde strax efter 5 och gav mig ut på en kort morgonpromenad innan mannen stack till jobbet. Som om inte det var nog så testade jag en ny frukost – chiapudding smaksatt med kardemumma. Det visade sig vara en superkombo och jösses vad gott det var!

Idag ska vi ha en lugn hemma-dag. Storebror stannar hemma från förskolan idag där magsjuka går för jag vet inte vilken gång i ordningen denna vinter och ska ha hem en kompis som också är ledig för en lekstund. Jag tänkte ägna dagen åt att testa lite nya recept. Lillasyster fyller 1 år i mitten av mars och hennes kalas ska vara helt socker och glutenfritt så ska testa massa nya smarriga recept för att hitta en bra tårta och lite annat gott.

IMG_0018[1]

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply