0 In Personligt

Påsken i backspegeln

Hoppas att ni har haft en härlig påsk och kunnat njuta av vänner, familj och god mat. Vi har varit iväg på olika håll ända sedan i långfredags så det är riktigt skönt att vara hemma och bara vara idag. Vi har åkt runt och träffat släkt på olika håll och haft trevligt och ätit gott och igår hade vi hem lite gäster hit. Jag gick precis igenom korten jag tagit i påsk och insåg att jag inte tagit ett enda mat-kort. Lite ovant mig ;) Så har tyvärr inga fina mat-bilder att bjuda på men tänkte ändå visa ett gäng bilder på annat smått och gott från vår påskafton.

påskblommor

 

Jag hade ställt klockan på tidigt och gav mig iväg till gymmet före frukost. Är det bara på morgonen som tid finns för träning så är det bara att ta sig upp.

morgonträning

påskliljor

Efter det så åkte vi ut till mina föräldrar på Tjörn för påsklunch, påskäggsjakt, eldning och annat mys. 

kossor

Min brors kor var något misstänksamma mot mig och min kamera…

kossa

tomas

Låt mig presentera tuppen Tomas.

tuppentomas

vår

Vi fick fina dagar med mycket mys och god mat. Det var riktigt skönt med några dagars ledighet efter tentan i torsdags. Det var mycket plugg inför den och riktigt skönt att bara kunna släppa det. De senaste två två veckornas tenta-plugg gjorde tyvärr att bloggen fick lida lite men lite färre och kanske inte superspännande inlägg, men nu efter en skön långhelg så känner jag mig glad och laddad inför att kunna lägga mer tid på bloggen igen. Jag har suttit och brain storm’at och gjort en plan för inlägg som kommer under de närmsta veckorna. Du kommer bland annat att kunna läsa om:

  • Märkning av livsmedel
  • Vad man ska tänka på när man läser innehållsförteckningar
  • Vad är bra mat och vad är skitmat?
  • Ska man välja eko eller närodlat?
  • Gör det lätt att laga nyttig mat

Har du önskemål om ämnen eller annat som du vill att jag ska skriva mer om, så lämna gärna en kommentar och tipsa mig.

Idag drog första omgången av min e-kurs Bli av med ditt sötsug på 4 veckor igång. Den här omgången blev fullbokad på mindre än en vecka och ni är flera som mailat mig som jag tyvärr har fått säga nej till. Men nu är startdatum för nästa omgång bestämt och det blir måndag 11 april. Så om du vill hänga på kursen så maila mig på annika@cleaneatingbyannika.se. Vill du läsa mer om kursens innehåll, upplägg och pris så hittar du all info här

bli av med ditt sockersug e-kurs kvadrat

Njut nu av den här sista påskdagen så hörs vi igen imorgon!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply