0 In Personligt

Vinn boken Ät & lev paleo av Jonas Bergqvist

Everydaystories-partner-promotion

Glad påsk på er! Hoppas ni har det bra denna långa fredag. Här på västkusten är det blött och grått men jag är glad ändå för jag fick nämligen, efter 10 dagars ofrivillig vila pga förkylning, besöka gymmet och inledde alltså påsken med att svettas. Var riktigt skönt och jag kände att jag behövde den urladdningen efter gårdagens tenta som jag satt och skrev igår eftermiddag. Väl hemma igen väntade en god frukost med familjen. Inga våfflor även om det är våffeldagen men väl en hög med goda bananpannkakor med frukt, bär och kvarg och chiasylt.

pannkakafrukost

pannkakorbanan

Igår skrev jag om påskäggen till barnen och idag är det dags för ett påskägg till er som följer mig här på bloggen och via andra sociala medier. Under hela påskhelgen har man chans att vinna den fantastiska boken Ät & lev paleo som är skriven av Jonas Bergqvist (den främsta profilen inom paleo i Sverige och en enormt kunnig och påläst man). Om du inte redan följer mig på instagram så hittar du mig under @cleaneatingbyannika. Kika in där under helgen för din chans att vinna boken. Tävlingen pågår tills måndag kl 18:00.

Ät & lev paleo är en enormt intressant bok full av allt som har med paleo och vår evolution att göra så denna bok vill du inte missa. Om du inte vinner den här i påsk så rekommenderar jag dig verkligen att köpa den eller låna den på biblioteket.

påsktävling

Utöver chansen att vinna Ät & lev paleo så vill jag påminna om att ni alla får en månads gratis abonnemang hos Nextory (som spotify fast för ljud och e-böcker). En månad helt gratis utan något som helst krav på uppbidningen. Totalt värde 249 kr.

Du hittar alla de här härliga böckerna och många fler hos Nextory. Du kan innan du blir medlem kika runt bland kategorierna på deras sida och se vilka böcker de har.

nextory

För att utnyttja ditt erbjudande och få en hel månad gratis (värt 249 kr) så använder du koden cleaneatingbyden här sidan. Du kan läsa mer om erbjudandet i det här blogginlägget. 

Ha nu en riktigt härlig långfredag och umgås med vänner och familj och njut av god mat så hörs vi snart igen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply