0 In Personligt

Morgonpromenad och favoriten kokosgröt

God morgon gänget!

Hoppas allt är bra med er! Här hemma hos oss var den en trött mamma och pappa som vaknade. Ebba kände sig väldigt social i natt och under ett par timmar runt 2-3 i natt, så ville hon ha sin mamma och pappas sällskap var 5e minut. Men efter att ha lämnat barnen på förskolan och på väg hem för en dag fylld av pluggande, så tog jag mig en rask promenad för att vakna till och få in lite färsk syre i kroppen. Det i kombo med en riktig frukost-favorit, min kokosgröt, gjorde så att nu är man back to life igen ;)

clean eating frukost paleo lchf

Märkte att det har blivit en miss i planeringen av julkalender och dagens lucka kommer lite längre fram på dagen… Men apropå julkalendern så har jag en vinnare från gårdagens tävling att meddela. Igår hade ni ju möjligheten att vinna en prenumeration på min absoluta favorittidning Matkärlek. Om det inte blev du som vann tidningen så vill jag tipsa om ”min” rabattkod som du kan använda för att få tidningen till riktigt bra pris direkt hem i brevlådan. 3 nr för 99 kr eller 8 nr för 249 kr. Tänk vilken bra start på nästa år att få hem Matkärlek direkt hem full att goda hälsosamma recept och inspirerande artiklar! Använd denna länken och fyll där i rabattkoden cleaneating.

annons mk 2015

 

Men den lyckliga vinnaren i gårdagens tävling är…..

GRATTIS Oliviera! Din motivering kan jag känna igen mig i då jag själv har en viktnedgång på ca 35 kg bakom mig. Heja dig och jag vill gärna ge dig lite mer motivation och inspiration med den här prenumerationen.

Jag tycker de hade varit en fin belöning nu när jag lyckats gå ner 18 kilo och har halva vägen kvar.

Maila mig (cleaneatingbyannika@gmail.com) din adress så fixar jag så nästa nummer kommer hem till dig.

Glöm nu inte att kika in lite senare igen idag för dagens lucka!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply