0 In Personligt

Skönaste stunden

God morgon!

Klockan är halv 7. Mannen har redan gått hemifrån och barnen sover. Med andra ord en stund för mig själv. Så skönt! När man är mamma-ledig är man nu i princip aldrig själv. Man får inte ens gå på toa själv. Så nu njuter jag ;) kaffet är på g också så snart vaknar jag till på riktigt. Idag hoppas jag barnen tar lite sovmorgon och sover ut. Speciellt storebror som har börjat förskolan denna vecka men är ledig idag.

Är det någon som följer Sveriges mästerkock som har börjat på tv här i veckan? Jag har inte sett det än (har tränat precis den tiden) men tänkte se det på nätet för jag gillar programmet. Men, grejen jag ville komma till, såg ni att Anne Aobadia, chefredaktör för lchffamiljen, gick vidare igår i programmet? Jag hoppas att hon går vidare och det ska bli kul att följa henne.

2015/01/img_0363.jpg

Hon har också skrivit boken Matkärlek som är en kokbok med underbara recept på lågkolhydratskost/lchf med fokus på välmående och hälsa snarare än just viktnedgång som så många andra kokböcker.

2015/01/img_0364.jpg

(Bild lånad från adlibris)

Igår började jag att städa undan julen, hur mysigt det än är inför julen och när den väl kommer, lika skönt är det när det är klart om du frågar mig. Jag har alltid varit en person som föredrar vår men framför allt sommaren. Hade lätt kunnat bo i ett land där det är varmt året om även om jag på senare år börjat uppskatta de olika årstiderna allt mer. Men så som det är nu – mörkt, blåsigt, slaskigt och regn. Hur kul är det? Nä, nu vill jag ha vår och hoppas att det går fort :)

Framöver kommer det nog att bli lite fler inlägg här på bloggen kring viktnedgång. Jag vet inte hur intresserade ni är av det? Men nu ska mina sista graviditetskilon bort innan lillasyster fyller 1 i mars så det kommer att vara fokus för mig. Självklart kommer det att bli annat också men vill bara förvarna er lite ;)

Hoppas ni får en härlig fredag!

Annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply