1 In Personligt

Dela med er av era bloggar

Jag läser många bloggar dagligen men är alltid nyfiken på nya. Jag tror att fler än jag gillar att hitta nya spännande bloggar så därför tänkte jag be er som är inne och läser att göra en kommentar med detta inlägg och tipsa om er blogg eller någon annan favorit som ni har (gärna en kort beskrivning till om vad bloggen handlar om). Om ett par dagar så tänkte jag sammanställa era tips och göra ett inlägg med en lista med blogg-tips.

Så snälla, dela med er :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Olivia
    3 mars, 2015 at 21:06

    Hej jag heter Olivia! Jag är 16 år och bor i Sverige. Mina två passioner i livet är sjunga och dansa. Jag har också ett intresse för foto, träning, mode och konst! Hoppas ni vill läsa min blogg och lära känna mig

  • Leave a Reply