0 In Personligt

TACK FÖR ERA FINA ORD <3

Jag vill säga ett stort tack för alla era värmande ord efter mitt inlägg igår. Det var många omtänksamma kommentarer både här, på Facebook och på intagram. Det var som om jag fick en stor varm kram från er alla igår. Tack tack T A C K!

Men det gör mig samtidigt ledsen att se att vi är så många. Så många som stressar runt som yra höns och mår rent ut sagt skit. Varför gör vi så här mot oss själva? Varför måste vi hela tiden vara så himla duktiga? Varför kan vi inte bara inse att vi inte är mer än människor? Good enough – varför nöjer vi oss inte där? Jag hoppas verkligen att vi tillsammans kan försöka hitta tillbaka till glädjen igen.

Vad gör du idag för din skull? För dig och ingen annan! Jag ska ta mig en promenad och njuta av höstens alls färger. Och när jag är hemma igen tror jag minsann att jag ska göra mig en god kopp med varm choklad. Krypa upp i soffan och bara vara.

hostlov-1

hostlov-2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply