0 In Personligt

Intresserad av ett samarbete?

Jag söker just nu efter spännande samarbeten inför 2016. Om du har förslag eller funderingar – tveka in på att kontakta mig så kan vi diskutera vidare.

Jag är godkänd för F-skatt och är mycket positiv till samarbeten med företag inriktade på hälsa, mat och träning. Självklart förutsatt att samarbetet följer svenska lagar och regler kring marknadsföring.

Jag accepterar pressprover och visar gärna upp dem i min blogg förutsatt att det är bra produkter som jag tror kan intressera mina läsare.

Främst så gör jag redaktionella samarbeten, men jag har även ett visst utrymme för annonsering i form av annonser/banners.

Vid samarbeten, om inget annat sägs, så ingår exponering i mina övriga sociala kanaler så som instagram (@cleaneatingbyannika), facebook (facebook.com/cleaneatingbyannika) och pinterest (pinterest.com/cleaneatingbyan).

Vid intresse eller frågor – kontakta gärna mig på cleaneatingbyannika@gmail.com. 

Exempel på tidigare samarbetspartners:

Tidningen Matkärlek

Cleaneating.se (Fd lchf-butiken)

Familybox.se

Ekokul

clean eating by Annika samarbeten

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply