0 In Personligt

Boka mig som föreläsare

Under början av 2016 så kommer att att föreläsa på temat Clean eating som livsstil. Jag är van föreläsare med bland annat 10 års erfarenhet som pedagog inom grundskolans senare del och gymnasiet. Mina föreläsningar handlar om hälsa, hur våra kroppar reagerar på vad vi stoppar i oss och hur vi lever samt hur man kan göra för att må som allra bäst. Jag förklarar samband på ett lättförståeligt sätt och ger exempel på förbättringar utan att predika. Information och fakta blandat med inspiration och glimten i ögat.

Ämne och omfattning för en föreläsning kan diskuteras och anpassas efter era önskemål.

Jag samarbetar både med företag och med privatpersoner.

Som arbetsgivare har man allt att vinna på att hjälpa sina medarbetare till god hälsa. Flera undersökningar visar på att företag som investerar i sina anställdas hälsa och välmående i slutändan sparar pengar genom att antal sjukskrivningar minskar och effektiviteten ökar. Helt logiskt – mår man bra så presterar man bättre.

För privatpersoner och mindre grupper så bidrar jag gärna med stunds inspiration hemma hos er i form av en mini-föreläsning och gärna följt av gemensam matlagning. Temat för träffen anpassas efter era önskemål och kan vara allt från viktminskning, bättre alternativ till halvfabrikat, bra mat för småbarnsfamiljer och så vidare.

 

 

extra5

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply