0 In Personligt

Veckan som gick

God morgon!

Vädret är grått och det småregnar här hemma hos oss men jag känner mig laddad inför den nya veckan. Jag insåg imorse att jag helt glömde bort igår att göra en sammanfattning av veckan som gått så den kommer nu istället.

Träningen gick super förra veckan och jag känner mig grymt nöjd. Jag fick till alla pass enligt min träningsplanering och det var skönt att vara tillbaka från förkylningen veckan dessförinnan. Det blev 2 löp-pass, 3 rundor i gymmet samt 3 promenader med barnvagnen. I gymmet la jag på lite extra vikter så jag hade skön träningsvärk mer eller mindre hela veckan. Löpningen funkar också bra och det är en skön känsla när benen mer eller mindre flyter på av sig självt. Jag är lite sugen på att försöka klämma in en löparrunda till under den här veckan… Igår kom jag också på vad mitt mål för 2015 ska vara – springa lopp! Jag ska börja med korta lopp som vårruset i maj och sen satsa på midnattsloppet i augusti. Jag ska försöka övertala mannen också att planera in en helg i Stockholm för att springa lchf-loppet också. Jag är så nöjd med mig själv att mörkrädda jag tar mig ut och springer i november trots regn och blåst från sidan!

Kosten går väl ok men inte strålande. Jag tar ut svängarna lite för mycket och äter väl liberalt kan jag känna själv. Vissa dagar ligger jag troligen över 50 gr kolhydrater per dag och så högt vill jag inte ligga. Kanske dags att räkna lite kolisar under en period?

Veckorna rullar på här hemma i en rasande fart. Ser fram emot adventsmys! Igår när jag var ute och sprang så såg jag att i flera hus hade de redan tagit fram sina ljusstakar och ljusslingor. Det lyser verkligen upp det gråa november!

Hur går det för er? Dela gärna mer er av era mål kring träning och kost. Det måste absolut inte handla om viktnedgång.

Hoppas ni får en skön måndag!

Kram, Annika

images (12)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply