0 In Personligt

Snart är det ju igen

Hej på er!

Jag tänkte få knåpat ihop ett kort inlägg innan det är dags att lägga lillasyster för hennes förmiddagslur.

Så var det söndag igen! Tiden går verkligen fort och börjar så smått inse att det är dags att börja tänka på förberedelser inför julen. Igår var vi på årets första julmarknad. Någon julstämning skulle jag dock inte vilja säga att det gav på grund av den grå himlen och regnet som yrde. Kallt som sjutton var det dock. Jag ser fram emot advent då alla ljusstakar och stjärnor ska fram. Det lyser upp och värmer så i det mörka. Dock bävar jag lite inför något annat som december och jul för med sig – mys i form av socker och mjöl i drivor. Det brukar bli en månad av utsvävningar som kulminerar i att man känner sig som en ballong på nyår.

Men i år ska det bli annorlunda! Jag kommer att köra en sockerfri och mjölfri jul. Jag har bestämt att utmana mig själv att hitta bättre alternativ. Jag tänker som så att om lchf ska vara min livsstil, något som jag verkligen vill, så måste jag hitta recept på pepparkakor, julmat och så vidare som funkar med den livsstilen. Jag älskar julen och vill kunna må bra då och inte falla ner i sockerträsket varje år med allt vad det innebär.

Med andra ord är det dags att börja leta runt bland bloggar och böcker för att hitta recepten som ska vara en del av mina framtida jular. Självklart delar jag med mig här på bloggen!

Kram, Annika

hämta (10)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply