0 In Personligt

Snart dags för föreläsning

God morgon!

Idag ser ut att bli en riktigt fin dag och det var minst sagt krispigt ute när jag och barnen promenerade till förskolan imorse. Idag är en ”jobba-hemma”-dag för mig. Dels har jag en del plugg att göra och dels ska jag jobba med att försöka få ihop det sista inför min föreläsning som jag håller den 3 februari. Jag har varit lite nervös för att inte så många skulle komma men jag har hört ganska många som ska komma så det ska bli riktigt kul! 

Jag hoppas att få möjlighet att göra föreläsningen på fler håll här framöver i vår och hoppas få träffa flera av er. Jag kommer även att föreläsa för företag så kanske tipsa din arbetsgivare om vilken bra idé det hade varit en en föreläsning kring hälsa och kost? En frisk och hälsosam personalstyrka är en arbetsplats bästa tillgång! Att investera i en inspirationsföreläsning för sina anställda kring hälsa betalar tillbaka sig mångfalt i gladare och effektivare personal och så klart färre sjukdagar. Tipsa chefen om det vettja ;)

clean eating föreläsning

Titeln för denna föreläsning är Clean Eating som livsstil och jag kommer bland annat att berätta om:

  • Vad innebär begreppet clean eating?
  • Mat och kost i ett historiskt perspektiv
  • Vilken mat är vi designade för att äta och varför?
  • Hur ska man tänka om man vill äta mer clean?
  • Hur handlar man clean?
  • Tillsatser i mat, ekologiskt, närodlat osv

Plus mycket mer så klart! Som det är nu så är föreläsningen alldeles för lång så jag måste sålla lite. Inte så lätt när man har så mycket man vill berätta ;)

Tipsa mig gärna om vad du hade velat få svar på under föreläsningen! Både om du ska komma men också om du skulle ha möjlighet att komma på en framtida föreläsning. Vad hade just du velat få svar på eller veta mer om? Lämna gärna en kort kommentar.

om mig

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply