För ett par dagar sedan så delade jag ju med mig av ett glutenfritt recept på vörtbröd. Du hittar det här. Jag fick önskemål från flera om även ett mejerifritt vörtbröd och igår kväll experimenterades det här hemma i köket och jag fick ihop ett recept på vört-frallor som var riktigt riktigt goda! Jag tycker själv att de var mycket godare än receptet från häromdagen. Saftiga och goda frallor med mer smak då jag tog i mer med kryddningen. Så detta recept rekommenderar jag dig verkligen att testa!

clean eating jul vörtbörd paleo

Frallor med glutenfri vörtkrydda

Receptet ger 6 frallor

Du behöver:

Gör så här:

  1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. I en annan bunke, vispa äggen fluffiga.
  2. Ha i den smälta kokosoljan i äggen och den rivna moroten samt apelsinskal.
  3. Blanda sedan ner det torra i äggsmeten och blanda väl men försök behålla så mycket luft i äggen som möjligt.
  4. Med blöta händer, forma 6 frallor och lägg på en plåt. Strö ev över lite sesamfrö.
  5. Grädda i ca 30 min i 175 grader.

vörtfrallor glutenfri

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *